Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ιλαρίων: Στη Ρωσία ανοίγουμε τρεις ναούς την ημέρα!

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/
Τη στιγμή που στη χώρα μας το άθεο καθεστώς της Αριστεράς επιδιώκει να μετατρέψει την Ορθόδοξη Ελλάδα μας με το ζόρι σε άθρησκη χώρα εκείνοι που έζησαν τα πνευματικά "γκουλαγκ" του κομμουνισμού σήμερα πλέον ζουν ένδοξες και λαμπρές μέρες για την Χριστιανοσύνη!

Ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ ,Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων δήλωσε ότι για τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία από το 1998 άρχισε η εποχή "που εμείς ονομάζουμε "άλλη Βάπτιση της Ρωσίας", επισημαίνοντας πως τα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90 άρχισε το μαζικό βάπτισμα του πληθυσμού στη Ρωσία.
"Σήμερα έχουμε 35.000 ναούς, αντίστοιχα, σε 28 χρόνια έχουμε ανοίξει 29.000 ναούς Σε ένα χρόνο περισσότερους από χίλιους ή τρεις ναούς κάθε μέρα ... Είχαμε τρία πνευματικό σχολεία, και σήμερα υπάρχουν πάνω από πενήντα" είπε ο Μητροπολίτης.
Σύμφωνα με τον Ιλαρίωνα, στην ιστορία της Ρωσίας ουδέποτε υπήρξε μια τέτοια αύξηση στην πίστη συγκριτικά με αυτό που βλέπουμε τα τελευταία 28 χρόνια.
"Έχουμε δει με τα μάτια μας τη δύναμη του χριστιανισμού, που σήμερα μας επιτρέπει να ανοίγουμε τρεις ναούς την ημέρα. Είδαμε πώς ο Χριστιανισμός μεταμορφώνει τη ζωή των ανθρώπων, και πόσο εξακολουθεί να παραμένει ζωντανός ο Χριστός και το κήρυγμά Του," είπε ο Μητροπολίτης.
vimaorthodoxias
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2016/10/blog-post_241.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.